Днеска един приятел, който караше зад мен ми каза, че не ми работят стоповете.. Лошото е че найстина е прав. Какъв може да е проблемът?? Невярвам да са изгорели и двете крушки..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със стоповете
Collapse
X
-
Проблема ти е в стоп машинката,мойта се беше прецакала преди 2 седмици и след сваляне и почистване с ВД40 се оправи ма докога незнамЗначи самата машинка е над педала на спирачката и като го натиснеш трябва да сработва бутончето.Много просто можеш да я провериш свали се със завъртане наляво май и натискай и пускай бутончето ако не проработят стоповете значи е от нея
Ако не стане с почистване на контактите вътре се продават нови за около 10 лв. в ТиН
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
A може и да не ена мойта от как я имам единият стоп по точно левият не работи като размърдам крушката тръгва и след известно време спира
Чистил съм го и с ВД съм го пръскал и още какво ли не ама не ще1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от LuckyManA може и да не ена мойта от как я имам единият стоп по точно левият не работи като размърдам крушката тръгва и след известно време спира
Чистил съм го и с ВД съм го пръскал и още какво ли не ама не ще98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от LuckyManБраво,колега
А някой да има идея за нашият проблем с Мони
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_3475_0.html
Нали сме тук да си помагаме!
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от LuckyManБраво,колега
А някой да има идея за нашият проблем с Мониама щом светва като размърдаш крушката сигурно не е от буксата ми от фасунката. Пробвай да накривиш малко пластинките та да влиза по-стегнато крушката. Също повдигни и долната пластинка, която контактува с пъпката. Аз имах точно същия проблем и така го опраих, преди това то не беше чистене на букса, притегане
и пак светеше кога си иска.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment